Jump to content

prosijek ocjena


ROOKY

Preporučene objave

Gle... svake godine pravo završi 17 miliona ljudi, znaći da potencijalni poslodavci moraju sačiniti kakve takve kriterije za odabir. Najvažniji je dojam na razgovoru, a ako te netko ne pozove samo na osnovu prosjeka, tough luck... ali ima još potencijalnih poslodavaca koji nemaju kao osnovni ili jedini kriterij ocjene. Po iskustvima mnogih oni koji baš inzistiraju na ocjenama, osobito ako su odvjetnici, su ujedno poslodavci koje želiš zaobići.

Eto. Sretno u traženju posla!! :smilerockon:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

za dobiti posao u sudu treba imati vezu, vezu, i vezu....

To je moje dosadašnje iskustvo, a bio sam na 15-ak razgovora na raznim sudovima, od općinskih, županijskih, trgovački

Svi razgovori su puka formalnost, posao dobiva ona osoba koju predloži predsjednik suda (u 99% slučajeva). Onaj 1% ostavljam za one situacije kada je netko stvarno izvanredan glede prosjeka ocjena i prosjeka godina studiranja. Ili ako imaš nekoga u ministrastvu.

 

 

 

:-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

bio sam na par razgovora. pa to je za nevjerovati koliko su kolege koje su studirali koji mjesec kraće od konkurencije ili imaju nešto bolji prosijek, bahati. S druge strane neki od dotičnih nisu u stanju jasno iznijeti svoj stav ili mišljenje, a da pri tome ne uvride kolege, pa čak i tu nesretnu predsjednicu suda!?

Apeliram na malo više tolerancije prema nama "običnim smrtnicima" kojima je ipak tribalo malo više od 4 god. do diplome. I što da mi radimo? najbolje da se poklopimo ušima..

Svi smo prošli "istu školu"!

A kad ocjene budu realne i poštene, onda gledajmo prosijek!

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

To ti je sve individualno, uzimaju najčešće one koji se slični njima po trajanju studiranja, ja sam npr. studirao 4.5 god i obavio vojsku paralelno, prosjek vrlo dobar i našao sam posao odmah s time da su me još mjesec dana poslije zvali, imao sam bar 10 ak poziva,ali vjeruj da će te najuriti ako nemaš pojma, meni su dali mjesec dana da se priviknem inače bi letio. a pro po kolegica je isto ko ja studirala s istim uspjehom pa radi 9-10 sati dnevno,kopira samo i nije suda vidjela već 2 3 mjeseca. Dakle, individualno je sve.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 mjesec kasnije...
  • 1 godina kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija