siomstar79 objavljeno: 18. prosinac 2022. Dijeli objavljeno: 18. prosinac 2022. Dana 1.9.2022. bio sam prijavljen kao nezaposlena osoba na burzi u međuvremenu sam se zaposlio i radim od listopada prošli mjesec, 14.11.2022. dobio sam na račun dodatak od 250kn za ublažavanje posljedica energetske krize, ali ovaj mjesec nisam, a po toj odluci vlade trebam naknadu dobiti 3x mogu li nekako još uvijek ostvariti to pravo? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 19. prosinac 2022. Dijeli odgovoreno: 19. prosinac 2022. Ne, jer više niste prijavljeni u evidenciju nezaposlenih osoba Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. siomstar79 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
tapoe odgovoreno: 8. siječnja Dijeli odgovoreno: 8. siječnja Hoće li se nastaviti s isplaćivanjem energetskog dodatka za nezaposlene i u mjesecima koji slijede? Dakle, za siječanj, veljaču i ožujak? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 10. siječnja Dijeli odgovoreno: 10. siječnja Dana 08. 01. 2023. u 13:40, tapoe je napisao: Hoće li se nastaviti s isplaćivanjem energetskog dodatka za nezaposlene i u mjesecima koji slijede? Dakle, za siječanj, veljaču i ožujak? Da. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
patrizija odgovoreno: 13. veljače Dijeli odgovoreno: 13. veljače Da li ćemo u siječnju 2023 dobiti 250 kn energetskog dodatka i do kada će se isplaćivati Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 13. veljače Dijeli odgovoreno: 13. veljače prije 19 minuta, patrizija je napisao: Da li ćemo u siječnju 2023 dobiti 250 kn energetskog dodatka i do kada će se isplaćivati Odluka još nije donesena, iako su sredstva za provedbu trebala biti osigurana u Državnom proračunu Republike Hrvatske i za 2023. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.