Jump to content

Odbijen zahtjev za otvaranje tekućeg računa


maja2612

Preporučene objave

Pozdrav, nisam sigurna je li ova tema sukladna s problemom na koji sam naišla, no svakako bih molila za pomoć.

Danas sam kao maloljetni subjekt(17) zajedno sa svojim ocem otišla u Addiko banku otvoriti tekući račun. Tamo nam je gospođa objasnila kako nije moguće otvoriti isti bez rodnog lista upravo zato što sam maloljetna, u redu. Međutim, u daljnoj diskusiji gospođa naglašava kako nakon otvaranja tekućeg računa niti ja, niti otac kao staratelj (koji ima račun u istoj banci), ne možemo dobiti niti karticu, niti pin za istu te da je podizanje novca moguće isključivo na šalteru u banci sve dok ja ne navršim 18 godina. Ostale banke, prema mom saznanju, izdaju kartice i pin maloljetnim osoba, odnosno maloljetne osobe imaju pravo služiti se vlastitom karticom. Ako netko ima bilo kakva saznanja o otvaranju tekućeg računa u Addiko banci kao maloljetna osoba, bila bih zahvalna. 🙂

*Otvaranje računa u drugoj banci trenutno nije opcija s obzirom da bi otac prebacivajući novac na moj račun, morao plaćati bespotrebnu proviziju.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 37 minuta, maja2612 je napisao:

Otvaranje računa u drugoj banci trenutno nije opcija s obzirom da bi otac prebacivajući novac na moj račun, morao plaćati bespotrebnu proviziju

Nek napravi KeksPay pa neće morati plaćati proviziju prilikom prebacivanja novca. Jest da se treba čekati da sjedne, ali je vrijedno.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija