Jump to content

Kradja pored djeteta


Ana Marija.7

Preporučene objave

Poštovani, desila se situacija da sam ukrala (sam Bog zna zašto) neku bočicu od 320kn u dm-u i to pored svog djeteta od 3,5 godine. Zaštitarka me vidjela i odmah uvela u prostoriju sa strane gdje sam ja to sve uredno vratila i ispričala se 5-6 puta i rekla da mi je stvarno žao i da se to neće ponoviti. Ona je bila ljuta te je pozvala policiju. Uzeli su mi podatke i ništa nisu rekli. Ja sam i njima rekla da mi je žao pogotovo jer je dijete bilo samnom i njima ponovila da se neće više događati. Šefica dm-a je rekla "gospodjo pa za ovakve stvari se zove socijalna služba,što vam to treba". Medjutim nije rekla da će zvati za mene osobno socijalnu nego sam imala osjećaj da mi je prijetila. Policija ništa na to nije rekla, izgledali su kao da su umorni od svega je su taj dan već par puta bili u dm-u zbog kradje. Uglavnom mene zanima šta će se dalje događati? Da li će dm poslati tužbu ili će mi policija poslati kaznu? Već sam jednom bila ukrala iz dm-a ali davno,prije pola godine otprilike ali to sve zajedno ne prelazi 1000kn .  Hvala na odgovoru. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

I koja je razlika ako me u trgovini uhvate i ako izadjem van pa me vrate? Predmet je svakako ukraden ne? Smatra se da je predmet otudjen ukoliko se izadje van? Jer ja sad vraćam film bila sam izašla pa me zaštitarka vratila. Kad ste spomenuli otudjenje toga sam se sjetila. Hvala puno na odgovoru. Skroz sam vam sebe i dalje. Žao mi je da je to strašno. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Imam poznanika koji je uhvaćen u krađi u slijedu, policija je pozvana, napravljen je zapisnik i predali su otuđene stvari. Vrijednost nije prelazila iznos od 130e, stoga nije bilo nikakvog postupanja po službenoj dužnosti.

Međutim, dva dana nakon navedenog događaja, saznao je kako je policijski inspektor dosao u jednu od trgovina i trazio snimke nadzornih kamera od toga dana vezane za gore opisani događaj. Koji može biti razlog za takvo postupanje? Treba li im to kao dokazni materijal za arhivu ili je neki drugi razlog?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija