nzv37 objavljeno: 13. veljače Dijeli objavljeno: 13. veljače Lijep pozdrav, Vlasnik sam pausalnog obrta dvije godine, i od pocetka ove godine sam krenuo raditi kao pomorac na brodu strane zastave. Zanima me kako trebam placati doprinose, posto kao pausalac imam nekih cca 1600 kn doprinosa mjesecno, a na brodu bi mi trebali biti cca 1800 kn mjesecno za taj mjesec kada radim. Da li placam duplo, ili bi samo trebao uplatiti razliku? I kako cu doci do te razlike? Da li mi porezna salje nekakvo rjesenje ili kako bi vec to trebalo ici? Hvala vam puno! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
1986 odgovoreno: 22. travnja Dijeli odgovoreno: 22. travnja https://www.rrif.hr/privremena_obustava_obavljanja_samostalne_djelatno-1200-misljenje/ Malo zastarjelo, ali vjerojatno je isti postupak. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.