Jump to content

Prometni prekršaj


Davor1105

Preporučene objave

Poštovani,

Vozilo mi je bilo zaustavljeno iza drugog vozila u mirnoj ne toliko prometnoj ulici ispred trgovačkog centra doslovno 1,5 minutu u radu i sa upaljenim svjetlima (ali nebitno jer ni zaustavljanje nije dozvoljeno) tako da o kazni ne valja raspravljati. 

Kako me je prije nego sam ušao u vozilo zaustavio policajac i već vidljivo uvjeren da će mi napisati kaznu bez nekog upozorenja, prije nego sam mu na ruke dao prometnu i vozačku upalio sam snimanje na mobitelu i upozorio ga na to, naime kako policajac je bio u radnoj tuti sa natpisom policija (karneval je bio dan prije) tražio sam da mi pokaže značku i zašto je uopće nema kao ni broj na radnoj tuti i pritom mu napomenuo da su jučer bile maškare. Zatim pitao sam ga zašto nema kapu šta je dužan isto tako imati- sve snimljeno njegovo izmotavanje i opravdavanje. Zatim kazna je napisana bez vremena počinjenja kao i datuma a isto tako slovima piše da je kazna 60 te na nalogu stoje kune naravno ne prekrižene nego doslovno piše 60 kuna. Danas je 21.02.2023. 

Dali sam obavezan se žaliti na takvu nonšalanciju i omalovažavanje radne uniforme i samo policije sa ne predstavljanjem bez značke, kape... Te naravno naloga za plaćanje gdje stoji 60 ? Kuna? Šta da platim 2/3 kazne -40 kuna u protuvrijednosti 5,5eura?

 

Hvala

uređeno: od Davor1105
Kriva slova
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 12 minuta, Davor1105 je napisao:

nema kao ni broj na radnoj tuti 

Zatim kazna je napisana bez vremena počinjenja kao i datuma a isto tako slovima piše da je kazna 60 te na nalogu stoje kune naravno ne prekrižene nego doslovno piše 60 kuna. 

Ne postoje brojevi na kombinezonu (nismo došli do toga stadija).

A jel majstor imao opasač s oružjem?

Ne postoji kazna od 60 kuna.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Kapa, kombinezon, opasač i dr. nemaju utjecaja na počinjen prekršaj. Za to se možeš žaliti policiji nevezano za prekršaj.

Što se tiče cifre, vjerojatno se radi o 60 eura. Možeš se žaliti na prekršajni nalog po toj osnovi, pa ćeš dobiti ispravljeni na 60 eura. Ako platiš manje, opet će skužiti i poslati ti ispravljeni.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija