Jump to content

Pitanje


podstanar0000

Preporučene objave

 Dobar dan molim vas jedno pitanje. Imam trilion problema sa bivšim mužem ali o tome drugi put. Nemam više ni snage pisati. Radi se o teškom otuđenju mog sina od strane oca. Prijavio je u centar da dijete ne želi ići kopd mene na što je centar rekao da ga dovedu u centar na razgovor kod psiholiga u prostorije centra za socijalnu skrb. Ja nisam bila protiv susreta sa psihologo, ali sam bila protiv načina na koji se ja kao majka degradiram i nemam pojma da je moje dijete pozvano. Saznala sam slučajno i to da ima termin u  9 sati u isto vrijeme kad su i mene pozvali radi drugih stvari. Kada sam čula da su tu pitala sam socijalnu radnicu može li pogledati jesu li došli u centar jer je to ilegalna radnja koja se događa točno na  njihove oči, a pravnica koja je bila u istoj prostoriji mi je zaprijetila da će me prijaviti za zanemarivanje zdravstvene skrbi djeteta. Isti taj dan u 11 sati je otac trebao sina voditi na snimanje EEG u bolnicu i naravno nije ga odveo, odmah sam reagirala u centru na što su rekli da njih to ne zanima. Pitanje je sljedeće ja ću obe kao i ravnateljicu tužiti za prijetnje i nerad , pristranost ocu, samo da me posavjetujete šta mogu od te tužbe očekivati, koliko imam šanse. Puno hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 8 sati , podstanar0000 je napisao:

Pa svugdje piše da se na rad djelatnica socijalne skrbi prvo žalite ravnateljici , ona im je šefica

Lijepo ste to razumjeli, ali ste prethodno objavili ovo:

Dana 27. 02. 2023. u 3:00, podstanar0000 je napisao:

ja ću obe kao i ravnateljicu tužiti za prijetnje i nerad , pristranost ocu, samo da me posavjetujete šta mogu od te tužbe očekivati, koliko imam šanse.

Tako da nema potrebe da me vrijeđate zbog pitanja - kakve veze s ovim postupanjem djelatnika ima ravnateljica, kada planirate i nju "tužiti za prijetnje i nerad, pristranost ocu".

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija