Jump to content

Posjed stana i bracna stecevina


humptydumpty

Preporučene objave

Razvod okončan prije 3 godine, punoljetno dijete. Bivša supruga jos uvjek živi u stanu koji smo zajednički izgradili na katu kuće mojih roditelja. Stan ja na mom imenu i ona ne pristaje na dogovor mimo basnoslovne sume novca koja je dobivena manipulacijom privatnog procjenitelja te uključuje i potkrovni dio, dio ispod stubišta mojih roditelja gdje je praonica, i dio dvorišta. Moja procjena stana je znatno manja, takooder tu je i vrijednost ploče i krova koji su moji roditelji financirali. Ja sam sve ove godine radio vanka po 6 mjeseci i svi su novci otišli. Bilo je i nevjere sa njene strane, ali sam ostao radi djeteta. Nalazim se u poziciji da ne mogu ništa osim uvesti nekoga da živi u “mom djelu stana” što je nemoguce radi sina. Razmišljam o prodaji stana kako bi se mozda onda ona upisala kao suvlasnik da to sprječi i onda bih mogao krenut sa sudom! Ona na toj adresi nije prijavljena jer uzima putne troškove od države. U braku je trošila ogromne sume novca i stan je prepun dizajnerskih odjevnih predmeta. Može li se to koristit na sudu? I zadnje, kako sam mislio da ce ovo ići brže ostavio sam joj automobil koji je registriran na njeno ime. Dobio sam savjet da ga uzmem natrag jer imam ključeve i da to objasnim nerješenim djelom bračne stečevine. U pitanju je vrlo lažljiva i narcisoidna osoba koja sada glumi žrtvu a radi u službi gdje zna dosta ljudi i kako izmanipulirati sistem. Namjerno stvara nelagodu i zove mojim Roditeljima policiju za svaku sitnicu i moram ovo rješiti radi njih. Molim pomoč i savjet, hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 18 sati , humptydumpty je napisao:

Razmišljam o prodaji stana kako bi se mozda onda ona upisala kao suvlasnik da to sprječi i onda bih mogao krenut sa sudom!

Tko Vam brani da već sada opunomoćite odvjetnika i predložiti joj nagodbu, a ako nema sporazuma, onda sudskim putem tražiti podjelu bračne stečevine i njeno iseljenje. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 34 minuta, Borbena7 je napisao:

Tko Vam brani da već sada opunomoćite odvjetnika i predložiti joj nagodbu, a ako nema sporazuma, onda sudskim putem tražiti podjelu bračne stečevine i njeno iseljenje. 

Imam odvjetnika koji je bivsi sudac ali tvrdi da se ne migu dijeliti sam sa sobom za stan. Ona je isto uzela rop firmu iz Zag i ne zelk se upisati na nekretninu  jer ovim ptoduljuje agoniju i mislo da cu ja pristati na njenu procjenu stana a moja je za 100 eur manja. Znaci, nema dogovora ispod njene cifre. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija