Jump to content

Odvajanje djece


Eddie034

Preporučene objave

Pozdrav svima i zamolio bih ako netko zna ili moze nekako pomoci.

Zivimo u Belgiji a supruga je pokrenula razvod u Hrvatskoj, dogovorili smo se da cemo se ovdje razdvojiti jedno od drugog i zajedno brinuti za djecu,al ona se sada odlucila sa njima vratiti natrag u Hrvatsku. Ovdje djeca idu vec 3 godine u skolu i zele tu ostati al ona ne zeli i vraca se u Hrvatsku al ni sam ne znam kada jer ne zeli nista reci.

Mogu li sto napraviti da djeca ostanu samnom ovdje?

Jer ona kada se vrati nema ni siguran posao ni nista.

Unaprijed zahvaljujem.

Lp 

uređeno: od Eddie034
Uredivanje teksta
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

U Belgiji zivimo 3 i pola godine, a brak je zasnovan u Hrvatskoj,i djeca su tamo rodena.

Jer i prije nego smo isli za Belgiju moja supruga je svima govorila kako idemo u Belgiji da djeci bude bolje,a sada kada se rastaje odjednom ovdje nista nije dobro, a rekao sam joj da cu joj placati iznos koji smo se dogovorili i pomoci oko djece samo da ostanu tu,jer to sto se mi sada razvodimo nije razlog da ide natrag u Hrvatsku i jos mi prijeti da cu ih vidjeti jednom na godinu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Slazem se sa vasim odgovorom da bi to trebali rjesavati ovdje u Belgiji al je moja zena rekla meni da se ja zelim ovdje razvesti jer imam veca prava i da je moguce da cu ja dobiti djecu i da ostanu sa mnom,zbog toga je ona pokrenula postupak u Hrvatskoj i dobio sam i poziv od centra za socijalnu skrb,s kojim sam dogovorio da zivim u Belgiji i da na taj datum koji su poslali ne mogu doci pa su mi rekli da preko maila napravim novi termin. Danas cu i ja uzeti odvjetnika jer je pocela prijetiti sa raznim glupostima a dogovorili smo se da ce biti sporazumni razvod i da ce ostati ovdje s djecom al brzo se kod nje to promijenilo i uzela odvjetnika i sada dalje samo tako zeli.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija