oktameron objavljeno: 5. svibanj 2023. Dijeli objavljeno: 5. svibanj 2023. Pozdrav, zanima me da li netko zna sto znaci vrsta knjizenja 133 u PKK. Umanjen mi je iznos povrata u toj rubrici, a ne znam zasto (slika u prilogu). Inace primam umjetnicki honorar. Zahvaljujem na odgovorima, lp Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Wallflower odgovoreno: 8. svibanj 2023. Dijeli odgovoreno: 8. svibanj 2023. Poštovani, to Vam je iznos godišnjeg obračuna utvrđene obveze poreza na dohodak, tj. porez na dohodak koji su Vam obračunali za 2022. godinu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
oktameron odgovoreno: 8. svibanj 2023. Autor Dijeli odgovoreno: 8. svibanj 2023. Hvala puno na odgovoru. Ako sam dobro shvatio ovaj iznos od 11.328,05 je maksimalni iznos povrata koji mogu dobiti bez obzira što mi je od mojih honorara uplaćeno više poreza od tog iznosa. Znači sve iznad toga ide državi? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Wallflower odgovoreno: 8. svibanj 2023. Dijeli odgovoreno: 8. svibanj 2023. (uređeno) Nema na čemu. Vi ste uplatili ovih 13.482,54 kn, ali Vam Porezna prije povrata poreza napravi obračun za cijelu godinu (nešto slično kao što HEP napravi obračun da vidi kolika je stvarna potrošnja struje u odnosu na uplaćene mjesečne predujmove) i umanji iznos uplata za iznos poreza koji su Vam obračunali i onda je zapravo ta razlika, povrat poreza. uređeno: 8. svibanj 2023. od Wallflower Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
oktameron odgovoreno: 8. svibanj 2023. Autor Dijeli odgovoreno: 8. svibanj 2023. Hvala još jednom na odgovoru. Wallflower 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.