Jump to content

dialer


lukas

Preporučene objave

Dialera se možete riještiti i besplatnim, ali kvalitetnim antivirusnim riogramima kao što su Ad-Aware (besplatno ga dobijete u časopisu BUG), Spybot, Webrot Spysweeper, AVG Free .....

 

Ti programi će vam zagrantirano pomoći, ali se ipak treba paziti da se ne ide na stranice na kojima klikom na "instal" ili "instant acces" instalirate dialere. Redovito se radi o pornografskim stranicama koje uvijek treba izbjegavati bez iznimke!

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 mjeseci kasnije...

Postoji u T-Comu i upravljiva zabrana odlaznih poziva, te zabrana poziva od strane operatera. Ako imate potrebu zvanja međunarodne destinacije, uzmete si upravljivu zabranu i njome zabranite odlazne pozive na međunarodne destinacije, a uključite ih kada želite. Ne zaboravite ih ponovno uključiti nakon obavljenog razgovora. Ako ne zovete međun. pozive uključite totalnu zabranu tih poziva i vaše brige su rješene. Nema nikakve naplate usluge! Javite se svom operateru na 08009000 ili u obližnji t-com centar.

Ako možete, uključiteADSL.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija