Jump to content

Nepoštivanje dogovora


Sasa40

Preporučene objave

Pozdrav,

 

Do sada sam uvijek dobio pomoc na ovom forumu i sada ju ponovno molim.

Moguce da sam potpuno krivo postupio ali to je u tom trenutku bilo najbolje sto sam mogao napraviti.

Za ovrhu koja je postala pravomocna sam se javio odv. drustvu koje je ovrhovoditelj ovlastio. Zamolio sam postoji li opcija da ovrhu ne pošalju na finu nego da pricekaju 2 tjedna kada bi im uplatio sve. Oni su sami rekli da je bitno da kompletno dugovanje uplatim do kraja mjeseca. I da pošaljem dokaz o uplati i njima. Još smo i provjerili brojeve racuna za uplatu.

Smatrao sam da je ovaj dogovor dogovor. Medutim, poslali su ovrhu na Finu 5 dana nakon naseg dogovora odnosno pola mjeseca prije roka koji su mi sami dali za placanje i blokirali mi racun. Time su me onemogucili u podizanju kredita iz kojega sam izmedu ostalog mislio zatvoriti ovo dugovanje.

Kontaktirao sam ih od tada nebrojeno puta. Trazio objasnjenje. Nisam ga dobio. 

Danas sam ponovno kontaktirao i zamolio za objasnjene. Ponudili su mi da odem na finu, dam izjavu da cu ovrhu platiti i da ju sutra platim. Uzalud ja objasnjavam da nemam novac radi njihovog nepostivanja dogovora i da bi stvar rjesio iste sekunde uplatom iznosa na vlastiti racun i da bi me iste sekunde odblokirali.

 

Ne bjezim od duga, to sam i sam rekao. Jasno mi je da se dugovi placaju, da nebiste pomislili da se pokusavam izvuci. Naprosto sam iznenaden ovakvim potezom. Dogovoreno je. Iz nekog razloga s njihove strane nije ispostovano i sada oni sljezu ramenima i zapravo mi ne daju konkretan odgovor.

Vjerujem da je njihov prijedlog bio samo njihova dobra volja, ali ne mogu si pomoci. Volio bih znati mogu li na icemu inzistirati.

Dogovori su naravno bili telefonski jer na mail upite ne odgovaraju. Moguce je i da se razgovori snimaju pa vjerujem da postoji zapis naseg razgovora odnosno dogovora.

 

Hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija