IvonaAnovi objavljeno: 11. lipanj 2023. objavljeno: 11. lipanj 2023. Pozdrav! Zanima me da li ima smisla žaliti se na sljedeće: dakle, parkirala sam na mjestu gdje je zabranjeno parkiranje, sva mjesta oko mene su bila parkirna, ali to nije bilo. Imam oznaku "dostava hrane", upalila sam sva 4 i nije me bilo 3-4 min. Kada sam se vratila, dvojica su stajali oko mog auta, stavili na gume one naprave da mi dignu auto na što sam dotrčala i objasnila da dostavljam i da me nije bilo 3-4min. Ugl skinuli su te naprave s guma i poslali mi kaznu. I sad pitanje s početka-ima li smisla žaliti se ili nema. Hvala Citiraj
vas odgovoreno: 11. lipanj 2023. odgovoreno: 11. lipanj 2023. prije 6 sati , IvonaAnovi je napisao: parkirala sam na mjestu gdje je zabranjeno parkiranje i žalila bi se točno na što? paljenje sva 4 i naljepnica dostave ne znače da ne moraš poštivati pravila i znakove. Borbena7 1 Citiraj
sivko odgovoreno: 12. lipanj 2023. odgovoreno: 12. lipanj 2023. prije 21 sati , IvonaAnovi je napisao: parkirala sam na mjestu gdje je zabranjeno parkiranje, Možeš se žalit na kaznu i da sud donese presudu i kazni te ukorom opet moraš platit pokušaj dizanja ali i sudske troškove pa ti dođe skoro na isto da platiš pola kazne u roku 3 dana. Citiraj
IvonaAnovi odgovoreno: 12. lipanj 2023. Autor odgovoreno: 12. lipanj 2023. Oke, hvala na odgovoru. Kaj mogu platiti pola kazne? To bi mi prošlo? Mada kazna nije velika Citiraj
sivko odgovoreno: 13. lipanj 2023. odgovoreno: 13. lipanj 2023. Možeš ako tako piše u toj dobivenoj kazni. Citiraj
drot13 odgovoreno: 13. lipanj 2023. odgovoreno: 13. lipanj 2023. Ako imaš pravo na plaćanje polovice, to se najviše i isplati. Sud po prigovoru možda smanji, pa doda neke troškove, pa na kraju teško možeš proći bolje od t polovice. A i plaćanjem polovice ne ulaziš u prekršajne evidencije, pa se računa kao da nisi kažnjavana. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.