IvonaAnovi objavljeno: 11. lipnja Dijeli objavljeno: 11. lipnja Pozdrav! Zanima me da li ima smisla žaliti se na sljedeće: dakle, parkirala sam na mjestu gdje je zabranjeno parkiranje, sva mjesta oko mene su bila parkirna, ali to nije bilo. Imam oznaku "dostava hrane", upalila sam sva 4 i nije me bilo 3-4 min. Kada sam se vratila, dvojica su stajali oko mog auta, stavili na gume one naprave da mi dignu auto na što sam dotrčala i objasnila da dostavljam i da me nije bilo 3-4min. Ugl skinuli su te naprave s guma i poslali mi kaznu. I sad pitanje s početka-ima li smisla žaliti se ili nema. Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
vas odgovoreno: 11. lipnja Dijeli odgovoreno: 11. lipnja prije 6 sati , IvonaAnovi je napisao: parkirala sam na mjestu gdje je zabranjeno parkiranje i žalila bi se točno na što? paljenje sva 4 i naljepnica dostave ne znače da ne moraš poštivati pravila i znakove. Borbena7 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 12. lipnja Dijeli odgovoreno: 12. lipnja prije 21 sati , IvonaAnovi je napisao: parkirala sam na mjestu gdje je zabranjeno parkiranje, Možeš se žalit na kaznu i da sud donese presudu i kazni te ukorom opet moraš platit pokušaj dizanja ali i sudske troškove pa ti dođe skoro na isto da platiš pola kazne u roku 3 dana. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
IvonaAnovi odgovoreno: 12. lipnja Autor Dijeli odgovoreno: 12. lipnja Oke, hvala na odgovoru. Kaj mogu platiti pola kazne? To bi mi prošlo? Mada kazna nije velika Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 13. lipnja Dijeli odgovoreno: 13. lipnja Možeš ako tako piše u toj dobivenoj kazni. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
drot13 odgovoreno: 13. lipnja Dijeli odgovoreno: 13. lipnja Ako imaš pravo na plaćanje polovice, to se najviše i isplati. Sud po prigovoru možda smanji, pa doda neke troškove, pa na kraju teško možeš proći bolje od t polovice. A i plaćanjem polovice ne ulaziš u prekršajne evidencije, pa se računa kao da nisi kažnjavana. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.