Jump to content

Stambeni kredit


antika

Preporučene objave

  • 7 mjeseci kasnije...

Poštovani , moj slućaj  energetske obnove je toliko kopliciran da ne znam od kud početi i kome se žaliti. Neću dužiti jer sam puno pisala na tu temu.Naime kako su nas suvlasnike bez ikakvog objašnjenja doveli pred gotov čin energetske obnove i tražili od nas da se u sedam dana odlučimo za kredit ili  gotovinu a (za stan od 82 m2- cijena iznosi 12-16 000 Eur .Ostali smo šokirani . Dobili smo od EU fonda  nepovratna sredstva što iz računa kojeg su dali nije vidljivo da smo išta dobili.

Preko odvjetnice sam dobila dokumentaciju.  Otišla sam u banku za koju su naveli da su  u njoj podigli kredit.  Tu me dočekaso drugi šok   U banci  službenica nije znala kome da me uputi jer njihova ponuda je uvezena u i ovjerena kod bilježnika a nema ni pečata ni potpisa ovlaštene osobe..Predstavnica suvlasnika potpisala  je podmaterijalnom i kaznenom odgovornošću da su suvlasnici vlastoručno potpisali te je opunomočili  da ih pravno zastupa .To nije točno jer ja i još neki nismo potpisali.

Pričuva je druga tema  kao i rekonstrukcija lođa koje su privatno vlasništvo a radovi se izvršavaju u sklopu energetsk obnove.

Molim Vas da mi odgovorite. Da li je moguće iznos kredita  za koji  nas je stambeno poduzeće zadužilo, gotovinom platiti na ruke ??

Lp

 

 

 

Lp

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija