Jump to content

Mirovina


Jumpy jay

Preporučene objave

Pozz.sutra idem predavat papire za vještačenje,neznam jel se vide moje objave od prije pa da se ponovim, hrvi sam od 1995 g,momentalno sam na lječenju zbog kralježnice i zbog ptsp, doktorica mi je rekla da skupim sve papire i da ćemo predati u tvrtkovu,izračunali smo po papirima da imam 42 g radnog staža sa benificijom zbog rada u ljevaoni,njoj nije jasno a i meni kako nemogu u mirovinu,svi koji imaju povečani staž kao policija,vojska, vatrogasci,balerine idu u mirovinu po stažu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovani, puno mojih kolega policajaca ne može u mirovinu a imaju 50+ godina starosti i 44+ godina staža sve dok ministar MUP ne da rješenje da ih pušta u starosnu mirovinu. Što se tiče tvog statusa ako imaš HRVI za stalno na osnovu ptsp svakako trebaš s uputnicom 1-IN predati papire o liječenju, statusu dragovoljca, dana u borbenom sektoru u HZMO da te upute na vještačenje za invalidsku mirovinu prema zakonu o braniteljima. Doktorica da u taj 1-IN pod napomenu stavi da imaš 42 godine staža i sve što smatra bitno za potpuni gubitak radne sposobnosti.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija