Jump to content

Izvršnost odluke


Dragon 22

Preporučene objave

Poštovani,u 1.mjesecu sam platio kaznu zbog vožnje pod utjecajem alkohola nakon što mi je odbijena žalba na viisokom prekršajnom sudu.

Od tada svakodnevno provjeravam status vozačke dozvole na "kutku za vozače" i vozačka je i dalje važeća.peije 3 dana sam na e-građani u mom predmetu ustanovio da mi je upisan datum izvršnosti odluke 02.07.2023.Sad me zanima da li će mi biti uračunato proteklo vrijeme od 02.07. ukoliko mi se za recimo 5 dana upiše zabrana upravljanja vozilom na kutku za vozače?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...
  • 3 tjedna kasnije...
prije 10 sati , mikica1 je napisao:

Nisam sigurna da dobro razumijem vaše pitanje, ali ako vam je datum izvršnosti 02.07 i imate zabranu upravljanja mjesec dana onda je ona trajala od 02.07 do 02.08.. To vam sve mogu potvrditi u policijskoj postaji na čijem ste području napravili prekršaj 

Ispričavam se ako sam bio nejasan.Trenutno u "kutku za vozače" vozačka dozvola mi je važeća,zanima me kad bi mi danas upisali mjeru u kompjuter,da li bi to bilo 90 dana od danas ili bi bilo uračunato proteklo vrijeme od izvršnosti odluke koja mi je upisana u predmet na e-građanima koji je 02.07.2023. što znači da bih još nekih 19 dana bio pod zabranom?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija