Sharbari objavljeno: 23. kolovoza Dijeli objavljeno: 23. kolovoza Pozdrav svima Sinoć me zaustavilo, pa sam dobio i "lizalicu" od policajca uz alkotest. Na testiranje sam pristao uz mišljenje da neću bit pozitivan jer ne pusim često ni puno, a pogotovo ne u zadnjih nekoliko dana. Međutim, test je pokazao prisutnost thc u slini, te sam uhićen i odveden u postaju na 12 sati. Rekli su mi da mogu ic na vađenje krvi ili urina, ali su mi ponavljali kako mi se to ne isplati, i da cu morat samo još više platit. Mene zanima ako može netko savjetovat šta dalje učiniti? Kazna mi je oko 1500€ što je meni zaista previse jer sam trenutno nezaposlen. Mislite li da bih se trebao žalit? Navest da nisam kažnjavan, da ne pušim inače i da sam se voljan izvanredno testirat? Mislim da će mi ovo sve uveliko otežati pronalazak posla, pogotovo u zdravstvenoj struci. Hvala na odgovorima. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 23. kolovoza Dijeli odgovoreno: 23. kolovoza prije 3 sati , Sharbari je napisao: Mislite li da bih se trebao žalit? Navest da nisam kažnjavan, da ne pušim inače i da sam se voljan izvanredno testirat? Mislim da će mi ovo sve uveliko otežati pronalazak posla, pogotovo u zdravstvenoj struci. Hvala na odgovorima. Naravno da ćeš se žalit.Nema izvanrednog testiranja.Nemaš frke s traženjem posla u zdravstvenoj struci zbog ovog prekršaja. Sharbari 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Sharbari odgovoreno: 24. kolovoza Autor Dijeli odgovoreno: 24. kolovoza U redu hvala! Nisam nego od jučer na ovom portalu, nekakvih primjera žalbe cu pronac sigurno. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
drot13 odgovoreno: 24. kolovoza Dijeli odgovoreno: 24. kolovoza Možda ovo pomogne. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.