Anax1 objavljeno: 24. kolovoza Dijeli objavljeno: 24. kolovoza Pozdrav, nedavno monje umrla mama i sada čistim stan i odnjela bi nešto u šupu.Stan je zgradi, etažiranoj.Ja nisam živjela tu 20 godina i ne sjećam se točno dibje šupa.Sada je ne mogu naći.posroje brojevi , na tom koji bi rebao biti moj pise neko drugo prezime, a ja ne znam koji je moj, kućepazitelj mi je dao popis skroz krivih brojeva, imam neko sjećanje o stvarima koje bi trebale biti u šupi i ništa slično nisam vidjela ni u jednoj.Susjedi pored su rekli svoje brojeve , oko njih ne vidim svoje stvari u šupi.A ne znam ni koji je ključ a imam ih puno.Gdje mogu saznati broj šupe?zgrada se gradila 1985 HVALA na odgovoru! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 25. kolovoza Dijeli odgovoreno: 25. kolovoza Ovo ćete morati riješiti sa predstavnikom stanara i ostalim suvlasnicima, jer jedino oni znaju pravo, stvarno stanje u zgradi. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.