Dav1995 objavljeno: 29. kolovoz 2023. objavljeno: 29. kolovoz 2023. Pozdrav, Nedavno sam prekinuo ugovor sa poslodavcem i sad nakon mj.dana javio mi se direktor tvrtke da sam dužan vratiti 825€ jer su me navodno preplatili preko goriva.Po dnevnicama sam zaradio 5313€ uplatili su mi 6138€.Po gorivu na nalozima sam pravdao cca300€ i imao sam još 3 računa po cca 100 i nešto eura koje je trebalo napisati na nalog Al moj mlađi kolega nije pisao to na moj nalog,rekao sam zatim pomoćniku direktora koji piše šihtaricu i naloge za teren nek mi to upise Al nije ni on upisao.Racuni su na neku sreću nestali Al ja sam plaćao to svojom karticom i imam uvid da se je to potrošilo u Njemačkoj na benzinskoj pumpi uvid je 4 plaćanja u razdoblju kad sam bio na terenu i 2 ima kolega jer je vozio sl. Vozilo koje je glasilo na moje ime pa je morao tankirati dok me nije bilo a ja sam mu vratio novce.Po ovim proračunima ja mogu biti u višku cca200€ a ne 825€. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.