Rvno objavljeno: 2. rujna Dijeli objavljeno: 2. rujna Pozdrav, Zanima me, Otac je potpisao sa sinom ugovor o uzdrzavanju,i stim ce sin dobit kucu i jos neke stvari koje su u ugovoru.I mene zanima ako se desi da otac umre dal bi njegova vanbracna zena mogla potrazivat ista od toga sta je u ugovoru.. lp Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
čudo odgovoreno: 2. rujna Dijeli odgovoreno: 2. rujna (uređeno) Mislim da ne, ako su nekretnine u Ugovoru očevo vlasništvo, ali, ako je sin oženjen, pokretnine i nekretnine koje su stečene na temelju ugovora o doživotnom uzdržavanju, predstavljaju bračnu imovinu ako je vlasništvo stečeno za vrijeme trajanja bračne zajednice. Naime, imovina koju dobije jedan bračni drug na temelju ugovora o doživotnom uzdržavanju ulazi u bračnu stečevinu jer je stečena davanjem uzdržavanja primatelju uzdržavanja, dakle radom ili prihodima od rada bračnih drugova, bez obzira što je samo jedan od njih ugovorna strana takvog ugovora uređeno: 2. rujna od čudo Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.