Liilly objavljeno: 5. rujan 2023. objavljeno: 5. rujan 2023. Pozdrav, Otac djeteta i ja imamo zajednicko skrbnistvo,da li sam ja duzna ocu posudivati autosjedalicu za dijete?odjecu,pelene,kremu i sve ostalo kada dijete ide kod njega? i sto uciniti u slucaju da otac ne vraca djetetovu opremu,odjecu itd.? Citiraj
Borbena7 odgovoreno: 5. rujan 2023. odgovoreno: 5. rujan 2023. prije 5 sati , Liilly je napisao: Otac djeteta i ja imamo zajednicko skrbnistvo,da li sam ja duzna ocu posudivati autosjedalicu za dijete?odjecu,pelene,kremu i sve ostalo kada dijete ide kod njega? Niste. prije 5 sati , Liilly je napisao: i sto uciniti u slucaju da otac ne vraca djetetovu opremu,odjecu itd.? S kojim obrazloženjem ovo radi? Citiraj
Liilly odgovoreno: 5. rujan 2023. Autor odgovoreno: 5. rujan 2023. prije 2 sati , Borbena7 je napisao: Niste. S kojim obrazloženjem ovo radi? Dijete posaljem u novoj odjeci koja ostane tamo,a vrati se u staroj(vec nosenoj od drugog djeteta) Autosjedalicu odbija kupiti za svoj auto ,a ne mogu dijete pustiti da ga vozi u autu bez autosjedalice, a ne mogu ni zabraniti vidanje kada dode po dijete u svojim terminima. On smatra da alimentacija pokriva sve navedeno. Citiraj
Borbena7 odgovoreno: 6. rujan 2023. odgovoreno: 6. rujan 2023. Da, alimentacija je namjenjena za namirivanje potrebe djeteta, ali to onda znači da stvari koje služe djetetu on ne može zadržavati za sebe. Ako mu ne dajte autosjedalicu, na njemu je da osigura istu, ako već automobilom prevozi dijete. Citiraj
Liilly odgovoreno: 6. rujan 2023. Autor odgovoreno: 6. rujan 2023. prije 35 minuta, Borbena7 je napisao: Da, alimentacija je namjenjena za naa, ali to onda znači da stvari koje služe djetetu on ne može zadržavati za sebe. Ako mu ne dajte autosjedalicu, na njemu je da osigura istu, ako već automobilom prevozi dijete. prije 15 sati , Borbena7 je napisao: Niste. S kojim obrazloženjem ovo ra prije 35 minuta, Borbena7 je napisao: Da, alimentacija je namjenjena za namirivanje potrebe djeteta, ali to onda znači da stvari koje služe djetetu on ne može zadržavati za sebe. Ako mu ne dajte autosjedalicu, na njemu je da osigura istu, ako već automobilom prevozi dijete. di? Hvala Vam na odgovoru Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.