Jump to content

Specijalna punomoć za ovlaštenje u slučaju podizanja novaca


jelena1777

Preporučene objave

POštovani,

brinem o teti od supruga koja nema nikoga i koja je nakon što je pala na glavu prije četiri godine zbog visokog šećera završilia u bolnici, a poslije toga je već 4 godine u privatnom domu.

Ono što me zanima je punomoć sa kojom me ovlastila za podizanje novaca u banci, konkretno Zagrebačkoj. Novca više nema, odnosno ima nešto na nekom štednom računu, banka mi to ne želi reći.

E, sada je pitanje, naime  ja sam kod javnog bilježnika potpisala krivu punomoć i taj iznos mi je nedostupan, ai su rekli da mogu napraviti specijalnu punomoć.

Obzirom da je ona psihički i fizički loše, ne izvan razuma, ali već četiri godine je u domu i sada želi neke privatne preglede, ako dobijem specijalnu punomoć koja je neograničena do njezine smrti, koliko ja novaca mogu dignuti*

Jedina se brinem o njoj, imamo ugovor o nasljeđivanju na kojoj suprug nasljeđuje stan i grob, a naša kćer i kćer od njegove sestre koje je nikada nisu posjetile zadnjih 15 godina novce na računu.

Zapravo ne želim da one dobiju lipu, jer se nisu udostojile doći, a ja savi tjedan barem jedanputa idem u dom, vodim je i čekam u bolnicama i mislim da one nemaju pravo na lipu.

Dakle, ako dobijem tu specijalnu punomoć da li mogu dići sve novce sa tog štednog računa?

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija