kisha objavljeno: 18. rujna Dijeli objavljeno: 18. rujna Poštovani.Nakon rastave braka nasljedila sam pola zajedničke kuče koju smo bivši muž i ja gradili.On sada traži da se ja odreknem svojeg dijela u njegvu korist,da on preuzme cijeli kredit i da ja zadržim doživotno pravo uživanja.Ako na to ne pristajem kuča ide na javnu dražbu.Koja su moja prava i šta mogu uraditi.Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 20. rujna Dijeli odgovoreno: 20. rujna Dana 18. 09. 2023. u 22:26, kisha je napisao: Nakon rastave braka nasljedila sam pola zajedničke kuče koju smo bivši muž i ja gradili Od koga ste naslijedili? Dana 18. 09. 2023. u 22:26, kisha je napisao: traži da se ja odreknem svojeg dijela u njegvu korist,da on preuzme cijeli kredit i da ja zadržim doživotno pravo uživanja Kredit je bio za što? I koliko je ostalo za otplatu? Što on s tim dobiva? Dana 18. 09. 2023. u 22:26, kisha je napisao: Ako na to ne pristajem kuča ide na javnu dražbu.Koja su moja prava i šta mogu uraditi.Hvala Nemate mogućnost isplatiti ga? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.