Jump to content

Prijava majstora koji je uzeo avans, ali nista nije napravio


Danijela30

Preporučene objave

Pozdrav! Zanima me komu i gdje mogu prijavit majstora staklara koji je uzeo 1000€ avans za 2 prozora pocetkom godine, no jos nije nista napravio? Radi se o tome da je nekoliko puta obecao doci ce tad Ili tad, a onda se nikada ne pojavi, niti se javi na telefon. I tako vec 9 mjeseci. Nakon jedne malo “zesce” poruke da nije ispostovao dogovor te da imam drugu firmu koja ce posao napravit i da mora vratit novce, odmah je odgovorio vadeci se na to da nije bio u HR, da zna da je otegao to i da je njegova krivica, ali Kao ceka stakla od nekog (I to vec prica zadnjih 3 mjeseca), da ce doci sad u subotu, kako on nemoze vratit novce nego ako odustanem onda ja njemu jos dugujem. 
Takoder je sastavio neki ugovor sa svojim potpisom da uzima avans 1000€ a ostalo po zavrsetku posla. Govorio je da ce poslije Velike Gospe doci pa Je i to proslo, a on otisao na more Ali bude kroz 2-3 tjedna. I javi se da bi dosao (znaci prosli vikend je trebao doci) pa i to zezne, pa ce doci sad u subotu. Dobio je ultimatum da Ima do ove subote, stoga me zanima ako i to ne ispostuje koji je postupak prijave inspekciji? I Ima li ikakve koristi od toga? Hvala! 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija