Jump to content

Dosje


lotus.flover

Preporučene objave

Pozdrav, imam upit.

Prije 5 godina mi je dogodila doslovno "glupost". Nisam napravila ništa ali eto ispalo je da jesam. Naime, u dm-ovoj poslovnici bila sam s u kolicima i dijete se uzimalo sve sto je stiglo pred sobom i stavljalo po kolicima. Pri dolasku na blagajnu potražila sam sve dali je još nešto ostalo no 2 stvari su mi promakle te naravno se oglasile na izlasku iz trgovine. Blagajnica je pozvala policiju da sam ja to  namjerno ukrala. Policija nije htjela niti poslušati već su me upisali kao da sam počinila prekršajno djelo krađe. Iskreno nisam se uopće htjela prepirati nakon sto sam se već s blagajnicom prepirala. Da sam znala da će mi tih par rijeci u dosjeu toliko puno napraviti štete u budućem poslu defnitivno bi drugačije razmišljala i pristupala. 
Mene konkretno zanima postoji li mogućnost brisanja istoga iz dokumenata tj dosja ili ostaje zauvjek u evidenciji. Hvala
 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 7 sati , drot13 je napisao:

Pretpostavljam da se radilo o manjoj vrijednosti stvari i da je ostalo samo na policijskom izlasku, da nije bilo kasnijeg sudskog postupka?

Kod policije će takva informacija djelomično ostati trajno upisana, ali ti taj događaj ne bi smio smetati ni u čemu. Gdje si točno imala problema?

Nije bilo sudskog postupka ali mi stoji u evidenciji. Možda sam pogriješila sto nisam išla dalje da se dokazuje putem kamera ili slicno ali u tom trenu nije bilo smisla se svađati jer su blagajnice bile bas užasne. Vjerovatno su imale takvih slučajeva s klincima i mamama. 
Naime, 2 x sam išla na policijsku akademiju sve prosla, trebala krenuti na akademiju i tek onda kada sam dala otkaz na poslu i trebala krenuti na akademiju su mi rekli da ne mogu. Ne znam zašto nisu to odmah mi mogli reći da uopće niti ne polažem sve testove. 
2 x ista stvar. Zbog te gluposti znaci ništa ne mogu. 
obzirom da sada već imam 29 nema mi smisla opet ići na akademiju ako ce mi sve stati zbog toga. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija