mala sirena1988 objavljeno: 27. rujan 2023. Dijeli objavljeno: 27. rujan 2023. Molim za pomoć, firma od koje sam posudila novac me ovršila u svibnju ove godine. Fina ju je naplatila, skinuto sa plaće 31.7. Odvjetnik čija je ujedno i firma od koje sam posudila novac me ovršuje 30 8. za isti naplaćeni iznos no stavlja mi ovrhu na osobno vozilo. Javio je sutkinji da je dug plaćen no tereti me za dug po novom rješenju. Jeli je uopće legalno to što radi i ima li mogućnosti da se nova ovrha na vozilu poništi? Unaprijed zahvaljujem Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 27. rujan 2023. Dijeli odgovoreno: 27. rujan 2023. Kada je poslan taj drugi ovršni prijedlog? Prije ili poslije namirenja preko FINA-e? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mala sirena1988 odgovoreno: 27. rujan 2023. Autor Dijeli odgovoreno: 27. rujan 2023. Skoro mjesec dana poslije. Kako nam pošta kasni danas sam dobila ovrhu a prošli tjedan Finin Prijedlog za upis na vozilo Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 27. rujan 2023. Dijeli odgovoreno: 27. rujan 2023. Hoćete reći da se on naplatio preko FINA-e i nakon mjesec dana je dostavio ovršni prijedlog sudu za ovrhu na motornom vozilu za isti taj dug tj. dug koji je naplaćen? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mala sirena1988 odgovoreno: 27. rujan 2023. Autor Dijeli odgovoreno: 27. rujan 2023. Poštovana, u privitku je trošak koji je određen od strane suda, a kojeg ste Vi dužni podmiriti. Izvijestit ćemo sud da je glavnica i trošak po prvotnom rješenju o ovrsi podmiren, ali s obzirom da je ta naplata potrajala, mi smo u međuvremenu pokrenuli ovrhu za koju je također određen trošak. Ujedno, zatražili smo od suda i dosudu troška radi izvansudske ovrhe Fina-i. Dakle, još ste dužni 359,61 EUR (155,54 EUR + 204,07 EUR). U to su uključeni svi troškovi što smo mi imali prema sudu i Fina-i. S poštovanjem! Evo njegovog odgovora. Podmirila sam 1.8. na plaći preostali dug a ova ovrha po kojoj sam sad dužna je datirana 30.8. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 27. rujan 2023. Dijeli odgovoreno: 27. rujan 2023. prije 3 sati , mala sirena1988 je napisao: ova ovrha po kojoj sam sad dužna je datirana 30.8. Što je datirano, rješenje o ovrsi ili datum kad je ovrhovoditelj predao ili poslao ovršni prijedlog sudu? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mala sirena1988 odgovoreno: 27. rujan 2023. Autor Dijeli odgovoreno: 27. rujan 2023. Rješenje o ovrsi je od 30.8. Prijedlog za ovrhu nad motornim vozilom je od 28.7. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 27. rujan 2023. Dijeli odgovoreno: 27. rujan 2023. prije 13 minuta, mala sirena1988 je napisao: Rješenje o ovrsi je od 30.8. Prijedlog za ovrhu nad motornim vozilom je od 28.7. Što bi značilo da je njihovo potraživanje za namirenje troškova opravdano. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mala sirena1988 odgovoreno: 27. rujan 2023. Autor Dijeli odgovoreno: 27. rujan 2023. Jasno. Hvala Vam na pomoći. Borbena7 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.