Jump to content

Prijetnja sluzbenoj osobi


Frane23

Preporučene objave

Pozdrav svima trebam mi mala pomoć....već duže vrijeme kod bake imam problema sa susjednom koji baku zadirkuje na razne načine koji je policajac..vješanja prljave robe,kapljanje,buka,ruzni pogledi,lupanjem ramenom u rame,zatveanje vrata ispred nosa na drzak nacin....zvali smo više puta predstavnika stanara koji nam je reko da se obratimo inzinjeringu zgrade....više puta smo pokušali i  policiju zvat na što su oni rekli da nemaju veze s tim....no kad mu je došla prijava od inzinjeringa uvrijedio se gdje me lažno optužio da sam diler,konzumator itd...na socijalnu skrb kako bi mi zakomplicirao s djetetom.....socijlan je došla pogledala dom bilo je sve super otišao sam testiranje napraviti isti dan kad su mi rekli i odnjeo nazad i ja i žena.....sreo sam dotičnog gospodina i rekao mu molim te ne dira mi obitelj i okrenuo sam se na što mi je on rekao šta je hoces da to riješimo,hoćeš da te razbijem a ja sam na to izvadio mobitel i nazvat policiju kada sam došao doma baka je to vidila i uplaseno mi je rekla da povučem poziv da ne dolaze jer ne želi probleme što sam ja i napravio....a gospodin je otišao u mup i nakon mog poziva napravio prijavu kako sam mu prijetio smrću i kako ću ga u mraku riješit....nakon toga su me priveli na jednu noć gdje me moj odvjetnik spasio da ne završim u istražnom.......nikad nisam kažnjavan osim u prekršaju.....prijeti mi članka 139 stavka 3...može nečije mišljenje da mi bude lakše 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 19 sati , Frane23 je napisao:

Meni je bitno samo da me oslobode optužbi da ne završim u zatvoru uz to imam malo dijete od 7 mjeseci...nebi se natezati s njim više jer nezz što je spreman sve napravit i izmislit da me zatvore...

 

prije 2 sati , stradivari je napisao:

ako smatrate da Vam je povrijeđeno određeno pravo, možete se obratiti Mup-u na način da napišete Pritužbu, i oni će Vam u roku od 30 dana zaprimanja toga dostaviti svoj odgovor. Ispitat će situaciju i znat ćete sve što treba.

Bitno mi je da mene oslobode nebi se više s njim natezao na bilo koji način...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

odvjetnik vam nije pomogao za istragu, prijetnja nije jednostavno okarakterizirana kao dovoljno "teška" za istragu, policija se konzultirala sa državnim odvjetništvom i to je bio njihov stav. Do kčekate ishod njegove kaznen prijave, ne komunicirajte izravno s tom osobom, sve preko policije ili odvjetnika. Ponavljam, ako mislite da su vam povrijeđena prava, napišite  pritužbu Mupu. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija