Jump to content

Ozljeda na radu


ANDIJEO

Preporučene objave

Postovani 9.10 sam potpisala bianco punomoc sefu koji je prosljedio obiteljskom prijatelju odvjetniku jer pokrecemo privatnu tuzbu radi naplate ozljede na radu posto sam u gipsu radi uganuca.

Zanima me imam li pravo ako je odvjetnik pokrenuo postupak na dokument koji to dokazuje imam li zakonsko pravo na inf.koje se vode umjesto mene...zapravo me zanima sva moja prava koja imam ako se nesto vodi od strane odvjetnika vezano uz mene...

uređeno: od Borbena7
Naslov
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 4 tjedna kasnije...

Postovani imala sam ozljedu na radu u kaficu na terasi stala sam na kamen i uganula zglob 11.9...javljam se u draskovicevu 12.9 snimanje,uganuce zgloba istegnuce ligamenta.Nosila sam 10 dana longetu pa 15 dana gips pa su me narucili na fizikalnu 8.11 do tada sam vjezbala i hodala 2 tjedna na stakama...8.11 obavila sam pregled fizijatra koji kaze noga otecena stedim desnu nogu bol nakon duzeg stajanja i hodanja salje me na vadenje vitamin,minerala i UZV zgloba.12.11 pocinje fizikalna 10 dana struja i magnet i evo zavrsila mi je fizikalna narucena sam tek 15.1 na kontrolu fizijatra do tada kaze moja dok.vjezbati i lediti nogu te mi produzuje bolovanje do 15.1 no problem je sljedeci.Meni se ozljeda pise kao ozljeda na radu sto ona i je dok.je otvorila no poslodavac nije zelio prijaviti na hzzo nego je rekao da ce on pokrenuti neku privatnu tuzbu sa mojom puunomoci ok potpisala sam ipak tamo radim preko 7 godina.Ja nisam pokrenula stetu preko zivotnog iako su mi rekli da to mogu pa neznam sta uciniti dali to prolazi na allianz osiguranju ako nije priznato niti prijavljeno na hzzo naravno u meduvremenu primam poziv od 2 ljudi koji mi govore da se pripremim jer moj poslodavac prica da mu sve ide na zivce da ce mi dat otkaz itd.sto mi naravno stvara tugu jer za 7 godina nisam zasluzila da to prvo meni kaze ali opet rekla kazala ja uredno poslodavcu nosim doznake koje on daje knjigovodi ja sam na minimalcu i moram reci daje mi uredno dio na racun dio na ruke isto tako im uredno dajem sve medicinske dokumente oni valjda misle da je meni super biti doma,vjezbati da napomenem jos konobar sam solo radim i stojim,trcim 7 sati u komadu radi lokacije koja je prometna i jedini smo kafic u tom djelu sto iziskuje moj potpuni oporavak noge.Molim pomoc,savjete sve sto mi moze pomoci da rijesim odnos sto mirnije sto ocekivati sto smijem sto nebi trebala i oprostite na poduzem postu

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • Borbena7 je promijenio naziv u Ozljeda na radu
  • 4 mjeseci kasnije...

javljamo Vam da je Vaš zahtjev nažalost neosnovan.

Naime, temeljem dokumentacije s kojom raspolažemo nismo u mogućnosti utvrditi odgovornost Osiguranika, za nastalu štetu pa prema tome niti našu obvezu na njezinu naknadu.

Iz dostavljenog odštetnog zahtjeva i medicinske dokumentacija proizlazi da je oštećena dana 11. rujna 2023. godine, za vrijeme radnog vremena, stala na kamenje i uganula zglob. Dana 12. rujna 2023. godine odvedena na hitan prijem u Klinički centar Sestre milosrdnice, odjel traumatologija, gdje joj je dijagnosticirano iščašenje i natečenje nožnog zgloba (gležnja) te je propisana imobilizacija podkoljeničnom sadrenom udlagom, hladni oblozi, mirovanje te analgetik po potrebi.

Uz podneseni odštetni zahtjev nije dostavljen niti jedan materijalni dokaz na temelju kojeg bi se mogle utvrditi okolnosti i mjesto nastanka štetnog događaja, a pogotovo s obzirom na činjenicu da se oštećena nije javila liječniku isti dan, već slijedeći dan.

Moze li mi netko objasniti da je poslodoavac prijavio ozljedu na radu dali bi bilo drugacije bez obzira sto dio stete smatram da snosi on a dio ceste 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija