Jump to content

Račun za opskrbu vodom


MALUMA

Preporučene objave

Poštovani,

od mjeseca lipnja računi za vodu dolaze jednakog iznosa, odnosno samo paušalno plaćanje od neka 2 i pol eura. Bez objašnjenja zašto je tako i zašto nitko ne dolazi očitavati vodu. Inače se to radi na mjesečnoj razini i računi se šalju ovisno o potrošnji. Sada, nakon 6 mjeseci, došli su očitati stanje brojila vode, s objašnjenjem da su oni sada unajmljeni da to učine i da nitko nije htio raditi za minimalac i da zato nitko nije dolazi očitati vodu i oni su slali samo paušali dio. Moje mišljenje je da su trebali u toj situaciji obavijestiti sve potrošače o tome da nemaju radne snage i da izvolimo sami očitati vodu i dostaviti stanje brojila radi izdavanja računa. Sada će oni poslati račun od 150-200tinjak eura kao dugovanje. Da li je to zakonski ispravno s njihove strane, obzirom da su račune slali, na određeni paušalni iznos, s tim da nigdje napominjem nije bilo napisano da je to paušal i zašto se plaća samo taj dio. Može li se uložiti žalba kad stigne račun i na što se pozvati, obzirom da je greška isključivo njihova?

Unaprijed zahvalna!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 4 tjedna kasnije...

Pozdrav, stigao je račun, bez ikakvog obazloženja. Kao da je to račun za mjesec prosinac, a zadnje očitanje 30.06.23. Smatram da to uistinu nije j redu, jer nije moj problem što oni nisu imali koga poslati na teren da očita sat od vode. Možete li mi pomoći sa savjetom kako složiti žalbu? 

 

Unaprijed zahvalna!

20240108_125904.jpg

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija