Jump to content

Obvezujuće plaćanje tečaja stranog jezika u Njemačkoj


Fräulein

Preporučene objave

Poštovani,

2022. godine sam živjela u Njemačkoj gdje sam se prijavila na tečaj njemačkog jezika. Prijavila sam se online, preko njihove internetske stranice te mi je na mail stigao predračun za plaćanje tečaja. U međuvremenu, neposredno prije početka tečaja, sam se ja odselila iz države. S obzirom da nisam platila tečaj, smatrala sam da će ta ponuda biti nevažeća samim time. 

Naknadno sam dobila obavijest, odnosno početkom 2024. godine, da sam dužna platiti puni iznos tečaja s obzirom da na vrijeme nisam otkazala tečaj, što i nisam jer nisam znala da je potrebno. Dobiveni predračun nisam smatrala obvezujućim već informativnom ponudom. Iz škole stranih jezika su mi rekli da sam tijekom prijave, odnosno prilikom traženja ponude, pristala na njihove Terms and conditions, te da je ondje navedeno da sam dužna otkazati tečaj 7 dana prije početka, u protivnom plaćam puni iznos tečaja. Ironično je što ja ne znam njemački i prijavljivala sam se na A2 tečaj, te samim time nisam mogla razumjeti njihove uvijete. 

Postoji li kakvo rješenje, s obzirom na okolnosti, u kojem ja nisam dužna platiti taj tečaj?

Hvala i lijepi pozdrav

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija