Jump to content

Dosljedstvo


dudo72

Preporučene objave

Nakon 50 godina uvidom u novi katastarski plan,moja kuća nalazi se na susjedovu čestici. Nasljednici čestice ne nalaze se u Hrvatskoj,niti su ikad bili došli vidjeti šta su naslijedili. Kuću sam radio svojim sredstvima i iako imam izvode iz katastra do 2003 gdje se vidi da je kuća na mojoj čestici, u katastru nailazimo na " zid " službenika koji tamo radi .... Da li se mogu pozvati da dosljednost..tj. pošto sam koristio dugi niz godina česticu,da imam pravo se upisati ko vlasnik čestice ili možda netko zna drugu varijantu da to legaliziram...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako ste gledali samo neslužbeni grafički prikaz katastarskog plana, moguće da je došlo samo do pomaka karte i da samo prikaz na internetu ne odgovara. Ishodite službenu presliku katastarskog plana ako niste. 

Ako ste ishodili službenu presliku plana, a greška i dalje postoji, onda se prvo konzultirajte s geodetom da vidi na koji način bi to bilo najjednostavnije ispraviti. Ako je 2003. sve bilo u redu, ne vjerujem da je neki veliki problem. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija