Jump to content

Stambeni kredit


ljubičastaa

Preporučene objave

Već duže vrijeme se nalazim pred razvodom braka, no napokon smo se suglasili oko konačnog sporazumnog razvoda .

Kako već dugo želim podignuti stambeni kredit i ispunjavam sve uslove, osim jedne "male" sitnice kako mi je suprug pod ovrhom , a samim tim mi ni jedna banka ne bi kredit odobrila. Ne znam je li pitanje banalno, ali hoće li mi banka praviti problem ako u dostavljenim papirima vidi podatak o svježem razvodu što bi se moglo vidjeti iz priloženog rodnog lista.

Imamo termin na sudu u 4. mjesecu , koliko mi je pametno ranije od tog razdoblja podnositi zahtjev za kredit ukoliko dođe do nekakvih komplikacija. 

Iako smo službeno u braku , već skoro 4 godine ne živimo skupa , potpuno sam već sluđena sa čekanjem , a ne mogu u nijednoj banci dokazati kreditnu sposobnost osim službenim papirom.

Hvala unaprijed na  svakom odgovoru

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Nema jasnog odgovora na ovog pitanje jer on ovisi o internim procedurama svake banke. Dakle, da li će vam banka odobriti kredit ili ne, to primarno ovisi o njezinim internim propisima i načinu postupanja i ne mora biti isto u svakoj banci. Dakle, mislim da je najbolje da odete u više banaka, objasnite situaciju i vidite u kojoj banci bi vam odobrili stambeni kredit i pod kojim uvjetima. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija