Jump to content

Pristupni put


Alma_Iva

Preporučene objave

Kako se pristupni put od strane Grada rješava već godinama, zbog privatnih odnosa i zahtjeva vlasnika susjednih katastarskih čestica došli smo pred zid jer bismo htjeli graditi, pa iako imamo posebne uvjete za građevinu na gore navedenoj katastarskoj čestici, nemamo potrebnu dokumentaciju za pristupni put koji nam je potreban za građevinsku dozvolu. U 12. mjesecu smo mi vlasnici okolnih katastarskih čestica bili pozvani u Grad na uvid u lokacijsku dozvolu, no i tada su dvoje susjeda podnijeli zahtjev za produženjem dionice, što je značilo da se dokumentacija ponovo vraća projektantu.

 

U informacijskom sustavu prostornog uređenja put je označen, po tom se putu svi vlasnici čestica i sada krećemo jer u fizičkom smislu on i postoji iako je dio tog puta u privatnom vlasništvu. Vlasnika susjedne katastarske čestice smo zamolili za pravo služnosti puta i prolaza no on nam to ne želi ustupiti. Županijske ceste traže za našu česticu spajanje na pristupni put.

 

S obzirom da nema izgleda da će u skorije vrijeme pristupni put biti riješen, a cijela lijeva strana, odnosno katastarske čestice preko puta nas (dijeli nas županijska cesta) imaju izravan pristup na glavnu prometnicu, zanima nas, možemo li i mi na našoj čestici dobiti izlaz na glavnu prometnicu dok se situacija sa pristupnim putem ne riješi? Koje je moguće rješenje?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija