Jump to content

Zakon o igrama na sreću I Kazne


kava1997

Preporučene objave

Poštovani, 

Prije nego ista kažem znaci umiren od straha da ću dobit nenormalnu kaznu možda i zatvor. Iman D.o.o glavna djelatnost promocija i promidžba. Uglavnom imam svoje internet stranice za strano tržište od kojih zarađujem većinom od normalnih oglasa i affiliate marketinga. Malo sam istraživao druge firme u hrvatskoj koje se bave s istim načinom poslovanja i primijetio sam da ih većina postavlja sponzorirane članke o kockarnicama, nagradnim igrama, bonusima za kockarnice, itd. Ti sponzorirani članci vise služe za bolje rangiranje na google nego na promociju. Ali opet je kad gledamo neka vrsta promocije. I naravno ja sam počeo isto prodavati sponzorirane članke zadnjih 3 mjeseca jer cijena koju plaćaju za članak je dobra. Možda sam prodao jedno 30 takvih sponzoriranih članaka. Nakon 3 mjeseca mi je rekao prijatelj iz njemačke da je to u njih ilegalno i tek onda moja glupa glava je išla provjerit zakon u nas vezano uz to. Imao sam sto vidjeti. Sad jeli itko kažnjavan u nas zbog toga? Jeli mi najbolje maknut te članke sa stranica i molit boga da mi ne vide uplate detaljno koje sam dobio? Jeli ima kazne zatvora zbog ovoga?

GLAVA IX.   INOZEMNE IGRE NA SREĆU
Članak 68.

(1) Zabranjeno je:
4. prodavanje, držanje, poslovno ustupanje, izdavanje, oglašavanje i bilo koja promidžba ili reklama inozemnih igara na sreću i nagradnih igara na području Republike Hrvatske.


GLAVA XII.   KAZNENE ODREDBE
Članak 72. (NN 114/22)
(1) Novčanom kaznom od 6630,00 do 66.360,00 eura kaznit će se za prekršaj pravna osoba:

28. ako postupa protivno zabrani u svezi s inozemnim igrama na sreću (članak 68.),

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija