Jump to content

Tužba protiv pokojnika?


telesisija

Preporučene objave

Ukratko, ujak je umro prije godinu i pol dana, jedini nasljednik je moja mama, koja je u domu za starije i ne može voditi brigu o sebi i dozvolila mi je da se pobrinem za ujakove stvari. 

Ostavinsko rješenje još nemamo. Na imanju je stari traktor koji je odjavljen, nema opterećenja, imam knjižicu vozila, prometnu nisam uspjela naći.

S obzirom na to da ne želim da traktor samo nestane preko noći, a i novci mi trebaju, a kako su najavili još jedan štrajk bilježnika, stavila sam traktor u oglasnik.

Međutim, potencijalni kupac je spomenuo da bi podigao tužbu protiv pokojnika. Nisam shvatila što sa time hoće postići. Kada sam mu rekla da nasljednik postoji samo nije okončana ostavina, rekao je da može i kupoprodajni ugovor.

Ono što mene sada zanima - što on može s eventualnom tužbom protiv pokojnika? Možemo li imati kakvih problema poslije mama i ja jer je spomenuo i naknadno nađenu imovinu u ostavini za koju se plaća naknada. Meni ništa više nije jasno.

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija