Jump to content

Bracna stecevina


stranac_u-noci

Preporučene objave

Postovani

Trebao bih par informacija.

1) Došlo je do rastave braka i za vrijeme trajanja braka bivša je kupila auto na lizing  auto je u potpunosti plaćen za koji sam ja dao novac kada je registracija za registraciju, kasko osiguranje,i sve što je trebalo.( Imam dokaze za uplate jer u tom vremenu sam radio u inozemstvu i uvijek naveo u opisu plaćanja razlog slanja novca.)Za vrijeme braka kuća u kojoj smo stanovali je njena i za trajanje baraka unutrašnjost kuće je nekih 70% sređena mnogo toga je promijenjeno što se može dokazati slikama kakvo je stanje bilo dok nismo bili u braku. Da li mogu tražiti da se auto proda i iznos od auta podijeli? I da li imam pravo na neki novac zato sto je u kući uložen novac dok smo bili u braku?

Dok sam još živio u Hrvatskoj i naravno bili u braku digao sam jedan kredit i od tog kredita sada već bivšoj tada dao veću svotu novca da bi ona pokrila neke minuse za koje sam bio u čudu odakle su i nikada nisam dobio odgovor za te minuse gdje je otišao taj novac jer ništa nije kupljeno ona  je tada radila.Istog dana kada sam ja digao novac iz moje banke ona je u svojoj banci istog dana uplatila taj novac da pokrije te minuse. Da li imam pravo da tražim taj novac na sudu?

2) Dok nismo bili u braku živjeli smo u inozemstvu nekih 3 godine, ona je tada nije radila(još je u Hrvatskoj bila pod ovrhom) i ja sam sa mog računa njenom ocu slao novac da bi mogao plaćati njenu ovrhu i prilikom uplate u opisu plaćanja sam naveo da je to za njenu ovrhu. Za sav novac koji sam poslao imam dokaze o uplatama.  Da li imam pravo da tražim taj novac na sudu? Pošto odbija sama da mi vrati

Hvala vam unaprijed na informacijama. Sretan Uskrs i Uskršnji Blagdani

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija