Jump to content

Klima uređaji ,2024


Filip1997

Preporučene objave

Trenutno  to određuju Odluke o komunalnom redu koje donose JLS i u njima može biti propisano slično ali i dosta različito po tome pitanju. Neke propisuju da je postavljanje na pročelju moguće, neke da nije moguće osim iznimno ako se mogu postaviti tako da nisu vidljive (npr. u balkonu) a neke ne dopuštaju uopće na pročelju zgrade. Shodno tome iste ove koje dopuštaju ograničeno ili uopće ne dopuštaju imaju odredbe da komunalni redar može rješenjem narediti uklanjanje a može uz to i propisati prekršajnu kaznu.

Nakon skorašnjih izbora i sastavljanja novog saziva Sabora trebao bi se izglasati Zakon o upravljanju i održavanju zgrada koji je već bio u proceduri a on propisuje samo da se na uličnim pročeljima izgrađenih zgrada ne smiju postavljati uređaji za hlađenje, grijanje, obnovljive izvore energije, te antenski sustavi, iznimno navedeni uređaji mogu se postaviti na balkone, lođe ili terase na način da nisu direktno vidljivi s ulice, te su propisane kazne za suvlasnike koji naprave suprotno od 1000-5000 Eur.

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija