Jump to content

Ponašanje policajca


Vec997

Preporučene objave

Pozdrav svima, 

Bio sam u vožnji s motorom, vraćam se kući i parkiram motor u garažu, u tom trenutku ispred garaže staje civilna Škoda s upaljenom rotacijom te policajac izlazi van i traži mi vozačku i prometnu.

U tom trenutku nisam previše razmišljao o svemu tom te mu dajem dokumente i on mi skida tablicu s motora, u mojoj garaži, te poziva kolege koji dolaze u službenom autu i preuzimaju dalje a on odlazi.

E sad ja sam svjestan da mi motor nije tehnički ispravan (tablica nije vidljiva i nema prigušivača zvuka) ne pokušavam se izvuci iz toga, kaznu sam platio (65€) te ću otići na izvanredni tehnički.

Ono sto mene zanima je da li taj policajac ima pravo napraviti to sto je napravio s obzirom da on mene nije zaustavio, niti pokušao zaustaviti na javnoj površini (sam je izjavio da me nije htio prije zaustaviti jer misli da bi pobjegao..) već je upalio rotaciju kada sam ja bio parkiran u svojoj garaži i sišao s motora, te da li on ima pravo meni oduzeti tablice zbog tehničkih nedostataka koje sam gore naveo, da napomenem pratio me je duže vrijeme po gradu i nije bilo nikakvih prometnih prekršaja.

Inače gospodin se nije ni predstavio ali je poznat po gradu po tome sto ne voli motocikliste.

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija