Jump to content

Ometanje suposjeda


Ivano83

Preporučene objave

Poštovani svi, 

pokojni brat i ja smo izgradili dvije kuce, u potpunosti odvojene s različitim brojevima na zajedničkom zemljištu no kuće kao ni zemljište nisu etažirani.Na prednjem dijelu su po projektu 4 parkirna mjesta, dakle dva su moja koja koristim od 2012 godine otkad su kuće izgrađene pošto drugih opcija za parkiranje ni nema jer do moje kuće vodi uski prolaz. Odmah do parkinga je kuća pokojnog brata te je njegova djevojka koja je naslijedila kuću tj suvlasništo počela praviti probleme da neka si nađemo drugdje gdje ćemo parkirati jer ne želi da je naš parking ispred "njenog nosa". Kako bi nas istjerala sa vlastitog parkinga nagovarala je sumnjive ljude da se parkiraju na naš parking te smo danima morali parkirati na cesti.Kad je nakon nekoliko dana naš parking bio prazan stavili smo žičanu ogradu koja odjeljuje naša dva parkirna mjesta od njena dva te u nikojem slučaju njoj nije onemogućen ikakav pristup njenom parkingu ( 2 mjesta). Nakon toga dobijamo od njene odvjetnice tuzbu za ometanje suposjeda za nas vlastiti parking, upisan te drugog izbora po projektu za parkiranje igdje drugdje ni nema. Na temelju cega netko moze nas tuziti da ometamo nesto sto je nase?

Da ne govorim kako ona tu ni ne zivi te da je dok smo bili na godisnjem ilegalno zazidala kucicu s ciglenim krovom  naslonjenu do  nase na zajednickom posjedu koja izlazi van gabarita te zbog toga parceliranje ne moze biti riješeno još.

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija