Jump to content

Upomoć


Daisy

Preporučene objave

Moj bivši izvanbračni suprug traži ogromnu isplatu radi tobože nekih njegovih ulaganja u moju obiteljsku kuću u kojoj smo i živjeli. S njim imam i malodobno dijete za koje on uopće ne brine, ni ne plaća alimentaciju ( pokrenula sam postupak kod suda ali on koristi sve rupe u zakonu tako da od toga u skorije vrijeme ništa). Uzela sam odvjetnika međutim više nisam u mogućnosti plaćati ga i moram mu otkazati punomoć. To se već vuče godinu i pol po sudu, svaki mjesec je skoro parnica, a odvjetnička tarifa je naravno određena prema visini iznosa koji gospodin traži. Drugim riječima, on me jednostavno financijski uništava, to je očito. Pitam se da li imam pravo na besplatnog odvjetnika za dalje, jer ne znam kako ću se braniti. Znači, ugrožena je egzistencija i mene i djeteta, on alimentaciju može otezat, a ja moram plaćat advokata svaki mjesec. Molim odgovor. :-?

 

Napomena: on ništa nije ulagao, živio je na teret mene i moje mame, niti nema nikakvih dokaza, izmišlja neke svjedoke, dobiva na vremenu, meni radi samo troškove, ne pojavljuje se na sudu, otkazuje svom odvjetniku, pa pronalazi nove. Predlagao je vještačenje sa čime se ja slažem, međutim sad naravno treba platit vještaka pa to oteže.A najgore što dijete naziva i obećaje mu da će doći po njega i redovito se ne pojavljuje. Ja ne znam kud bi zapravo stavila ovu temu jer se tu isprepleće svašta....

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija