Jump to content

rad za opće dobro


anonimno

Preporučene objave

Moj suprug je profesionalni vozač. Prilikom prekršaja nije htio platiti kaznu na licu mjesta.Dobio je na kućnu adresu uplatnicu koju nismo platili jer nismo imali novaca za platiti u navedenom roku. Sada je došao poziv od suda da tu kaznu odradi za opće dobro. Da li možemo sada platiti tu kaznu i što ustvari znači rad za opće dobro? Da li to kod nas postoji? Da li će se uvažiti kod suda ako sada kad imamo novac sa zakašnjenejm platimo kaznu?Što ako uopće ne platimo kaznu?U principu me zanima što bi on radio za opće dobro i kako bi on to odradio i gdje?Da li se kod nas provodi rad za opće dobro? Hvala na svakom dobronamjerom odgovoru. Također molim upute gdje bih to i u kojem zakonu mogla provjeriti. HVALA.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Slobodno nek se izjasni za rad za opće dobro. To vam postoji u zakonu o prekršajima no još uvijek se ne provodi kod nas. Nešto su posljednjih dana govorili da će se početi sa tim samo još uvijek nema ništa novog. Kad je čekalo 3 godine može još sigurno toliko, tako to kod nas izde.Tako da sada, ako se izjasnite za taj rad nećete ga nigdje morati odraditi i lova vam je ostala u džepu. Ako se bude slučajno počelo provoditi uvjek možete tražiti da platite.Ljudi vam to masovno koriste kod kazni do 500 kuna.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija