Jump to content

kontinuitet volontiranja

Preporučene objave

objavljeno:

...volontirao sam tijekom prvog radnog odnosa u gospodarstvu 10 mj. na Županijskom sudu,ali sam međutim u međuvremenu nakon toga bio nezaposlen 9 mj. pa mi je i samo volontiranje na sudu prestalo sa datumom kada mi je i ugovor o radu prestao teći...sada sam ponovno u radnom odnosu pa planiram nastaviti s volontiranjem na sudu pa me zanima da li mi se priznaje onih prijašnjih 10 mj. volontiranja ili možda ne jer je pauza bila velika.....

odgovoreno:

Ne vidim razloga zašto vam se dosadašnje volontiranje ne bi priznalo. Ovjde iznosim samo svoje mišljenje jer neznam sa sigurnošću. Ja bih na vašem mjestu pošla u sud gdje ste volontirali i zatražila potvrdu o dosadašnjem volontiranju, nakon toga zatražila suglasnost od novog poslodavca za toliko i toliko mjeseci iz tih i tih razloga i uputila molbu sudu za nastavkom volontiranja odnosno za odobravanjem volontiranja u onom vremenskom periodu koliko vam nedostaje za stjecanje uvjeta za pravosudni.

Možda će netko drugi imati bolju ideju..

pozdrav

odgovoreno:

Ja sam imala prekid od 17 mjeseci zbog korištenja porodiljnog i mogu reći da nisam imala nikakvih problema zbog toga. Na kraju sam dobila potvrdu na kojoj je pisalo da sam volontirala i to s prekidom u dva navrata, te nikakvih problema nije bilo kod prijave za pravosudni.

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

• No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

• Napravi novi...

Važna informacija