Jump to content

Životna iskustva!


roberta73

Preporučene objave

Vidim nitko neće pa ću ja jedno svoje ružno iskustvo sa gospođom bankom neću reći kojom.

Prije tri godine, kada sam ostala trudna, došlo je i vrijeme za porodiljni dopust i zako sam ja dotičnu banku obavijestila da ću ići na porodiljni i da mi primanja neće sjedati preko njih nego samo preko poštanske banke. Oni to prime na znanje iprihvate ....., nažalost morala sam zadnji mjesec trudnoće ostati u bolnici na održavanju pa nisam ni mogla provjeravati internet bankarstvom što se događa..pošto sam ih zamolila da mi ne diraju nedozvoljeno prekoračenje i da ću sa kreditom malo kasniti jer je porodiljni isplačivan 17 u mjesecu oni meni tužba, kažu vi se nista javljali mi vas na crnu listu, a gdje su me to zvali?, na posao-tamo nisam bila!, na mobitel?, nisu zvali, ma nisu oni mene nigdje zvali!!!.

POšto su me stavili na crnu listu, naravno gdje se god pojavite svi vam upućuju pogled ispod obrva, a ja se ne želim nigdje opravdavati, otišla sam raditi, prekinulčaporodiljni nakon tri mjeseca jer iako sam ja imala veliku plaću porodiljni dostiže max. 4200,00 kuna, katastrofa ostavila malu bebu čuvati baki zbog idiota, i vratila dug u roku od mjesec dana no nažalost ja sam još uvijek na crnoj listi iako je dug vraćen prije dvije godine i još uvijek mi svi upućuju pogled ispod obrva i nigdje i na ništa nemam pravo, prestrašno, ako netko ima slična iskustva napišđite ih.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Da, da, dug je vraćen dva mjeseca nakon toga, ali kako su samo brzo to napravili, nisam dobila nikakvu tužbu, misllim da bi trebalo tako biti, prvo tužba pa onda ako nema odgovora crna lista,sada mi u svim bankama kažu da ću se vidjeti na crnoj listi dvije godine a u nekima tri, oni vide da ja nemam nikakvih potraživanja prema njima ali sam u hub - u, sve u svemu to je prošlost samo sam obilježena, a za tužbu, raspitat ću se, hvala na odgovoru Svilena. :wavey:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija