Jump to content

Molim pomoć, tužili mi tatu!!!!


dundek

Preporučene objave

Poštovani forumaši ja sam novi na forumu pa Vas ponajprije sve pozdravljam. A sad ono zbog čega sam se registrirao, naime kao što naslov kaže mojeg oca je tužila bivša šogorica. Tužila ga je naime zbog toga jer joj navodno osporava upis u pola vlasništva u kući što baš i nije istina jer se oni nisu sreli odkako je otišla od brata mojeg oca . Da bi stvar bila najbolja ona se sad sjetila tužiti kad je njezin bivši suprug umro a ona nije pozvana na ostavinsku raspravu. Ajmo tak opisat situaciju, oni su bili u braku od 1980 a već nakon par godina su počele trzavice a onda je brat od mojeg tate pokušao smiriti siuaciju pa je svojoj supruzi darovao pola svega na papiru. i to nije dugo trajalo pa su nakon 2 godine otišli svaki svojim putem ali ostali u braku. 1989 godine su zatim putem socjalne službe pokušali dogovorit rastavu braka mirnim putem i to nije uspjelo pa su tako na papiru oni bili u braku do 1997 godine i u međuvremenu poništili na sudu darovni ugovor.

 

Znači moja strina sad tuži mog oca i traži 1/2 kuće i 50000 kuna na ruku.

 

 

 

Moj otac trenutno ima rješenje od javnog bilježnika da je on pravomočni nasljednik cjelog imanja te svih pokretnina pošto nema druge obitelji iza pokojnika.

 

Molio bih Vas ljudi da mi date neke savjete i moguču realnu procjenu tko tu ima kakva prava.

 

 

Hvala svima unaprijed na odgovorima.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija