Jump to content

dostava poziva za civilnu sluzbu i rok?


anonimno

Preporučene objave

pozdrav svima.

 

interesira me da li netko zna da li postoji minimalni rok za dostavu poziva o sluzenju civilne sluzbe? naime, ja sam jucer (petak, 18.05.) oko 15h dobio postom poziv da 28.05. (znaci, ako ne racunamo vikende, "ostaje" mi "cak" 5 radnih dana) dodjem u instituciju poceti sluziti svoju civilnu sluzbu.

 

no, mene interesira zar ne postoji neki rok koji je potrebno dati osobi, ipak se tu radi o tome da sam zaposlen, imam nezavrsenih poslova (za cije obavljanje i postivanje rokova sam ja potreban) i ne mogu tek tako doc poslodavcu i reci da me od iduceg ponedjeljka vise nema, jer eto, idem radit za badava za ovu drzavu?? mislim, jel ima to ikakvog smisla, to je kao da vam posalju poziv na sud i kazu da se pojavite za 5 dana, a pojma nemate ni tko vas tuzi, ni zasto, a bome ni tko ce vas braniti...

 

molio bih bilo kakav savijet sto uciniti. da ne govorim o tome da uz sve to imam kredite koje moram otplacivati, pa nisam ja superman da svima ugadjam!?

 

hvala unaprijed.

 

petar

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija