Jump to content

Ispravna kvadratura


anonimno

Preporučene objave

Postovani, molila bih za savjet.

Moja baka je '70. od stranara zgrade dobila suglasnost za useljenjem u tzv. ves-kuhinju, koja je bila zajednicko vlasnistvo svih stanara, do naseg stana i koju je ona s mojim roditeljima tada preuredila i spojila sa stanom (sada sam nasla medju papirima zahtjev prema stanarima zgrade i prema, mislim opcini). Tada je baka na stanu imala stanarsko vlasnistvo. Kada je omogucen otkup stana ugovor o otkupu stana ja ugovorilo moj tata, prvo za jednu, pa za drugu polovicu stana. Otkup je jos u toku.

Prije par godina tata je darovnim ugovorom stan darovao meni. U medjuvremenu se tata odselio i baka je umrla. Stan je sada prazan i namjeravam ga malo preurediti te se zajedno sa suprugom useliti u njega. Od tate sam dobila ugovore o otkupu stana te konstatirala da je na istima navedena kvadratura stana bez pripojene ves-kuhinje!! Moj tata sve ove godine to nije skuzio!! Sto da sada radim?? Kome da se obratim? Da li je moguce zatraziti novi izmjeru kvadrature stana? Naravno, tada bi vjerojatno trebalo platiti i otkup za tu kvadraturu!? Molila bih Vas za pomoc, uskoro bi trebala poceti s radovima i to najvise u toj spornoj ves-kuhinji i zeljela bih imati sigurnu i cistu situaciju!! Unaprijed puno hvala!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija