Jump to content

Problematični susjedi


anonimno

Preporučene objave

imam problem sa susjedima:u kući obavljamo radove i naravno radimo buku.danas(u subotu) je jedan susjed napravio frku,počeo vikati na nas da bučimo,da maltretiramo sve oko sebe,da nismo normalni,izvrijeđao nas,prijetio...zanima me da li,budući da se radi o privatnoj nekretnini,mi imamo ikakvih ograničenja što se tiče radova i buke.da li smijemo imati radove kada želimo ili samo radnim danom do određenog vremena.subotom valjda smijemo,to nije neradni dan,ali kako nedjeljom? uređujemo stan i mora se raditi,samo ne znam da li postoje kakva ograničenja i gdje se to može provjeriti?u nekom zakonu? On stvarno nije normalan,prijeti i vrijeđa,a mi nismo htjeli zvat policiju jer mislimo bolje s takvim ne imati posla

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

u stambenim zgradama postoji kućni red kod nas od 8-16 pa pauza pa od 18-22, izvan toga streljaju. Nenormalan ili ne kao čovo kog je jutros probudila susjedova bušilica mogu vam reći da ga i razumijem , možda čovjek crnči i nikako se naspavati pa je već lud i meni se tako desi.Ako ste pak u kući obično je nešto propisano od strane lokalne samouprave o komunalnom redu i sl. pa naprimjer ako ste u turističkom mjestu imate zabranu bilo kakvih građevinskih radova u određenom razdoblju i slično. Dakle jedno je sigurno da orljat kad i kako se vama hoće nesmijete, npr. u ponoć.Probajte se porazgovarati i dogovoriti najaviti radove i raditi u neko normalno vrijeme kurtoazija inače pali većina ljudi tako otrpišto nebi nikad. Ja imam susjede koji počnu usisavati u 23.30, pa čak mi počne frajer i police montirati, skuiplja se tako iz dana u dan hm, hm.

Vrijeđati vas i prijetiti svakako nesmije i bolje je policiju zvati na vrijeme da se glave ohlade nego kad dođe do masakra :-o Da dotični bi imao isto i pravo na tužbu i zabranu radova ako ste stvarno prekardašili.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija