Jump to content

dug po master cardu


carp-10

Preporučene objave

  • 1 mjesec kasnije...

sorry svilena, zanio sam se.

što ese tiće duga pretpostavljam da je tvoj dug stariji od 3 god. i da ga ti sad postupno otplačuješ. zastara počima od dana valute plačanja tj .dana kada si bio obvezan platit račun.ukoliko su tvoja dugovanja starija onda pisanim putem zatraži otpis duga zbog zastare potraživanja.cao :misli:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 4 tjedna kasnije...

Još 2001. sam ostao dužan Zabi, koja mi je ukinula sve minuse i poslala MasterCard na naplatu. Tražili su ovrhu, ali sam uložio prigovor i završili smo na sudu. Od tada sam jako puno uplatio, ali oni traže još. Po njihovoj računici čini mi se da dug nikad neću otplatiti. Odbijaju nagodbu, a vještačenje je pokazalo da se dug ne može utvrditi u cijelosti.

Što mi je činiti?

Kada nastupa zastara?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 4 tjedna kasnije...
  • 2 tjedna kasnije...

nemoguće je da se ne može utvrditi stvarno stanje duga, ako ćemo logično. kako oni onda znaju koliko trebaju naplatiti, pa ne idu valjda napamet, odoka, to su besmislice. trebate si naći dobrog odvjetnika koji će to za vas napraviti, jer se vi očito ne snalazite u tom području. pa sama logika nalaže da moraju imati nekakav plan otplate ili nešto sl. protivno je zdravom razumu da naplaćuju dugovanje, a ne može se utvrditi stvarna visina duga!!! čini mi se da nemate drugog izbora nego naći KVALITETNOG i UPUĆENOG odvjetnika koji će se ozbiljno pozabaviti time, jer ovo što govorite uopće nema smisla. bez ljutnje, uopće mi nije jasno. oni su nekako morali izračunati koliko im dugujete i kažete da su vam pokazali neke ogromne cifre, a prije ste rekli da je vještačenje pokazalo da se ne može utvrditi stvarno stanje duga?! :-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija