Jump to content

Čemu se nadati?


Psiho07

Preporučene objave

Pijem neki dan u omiljkenom ribičkom dućanu kavicu i slušam razne priče pa odlućih da Vam se obratim sa pitanjem, ako ništa drugo da bar malo lakše spavam. Od 09.07.91 do 20.01.93 sam bio pripadnim SJP MUP-a a nadalje pripadnik temeljne policije. Od 97 god mi je dijagnosticirasn PTSP a od 05 sam na bolovanju. Dobio sam 30 % invalidnosti na prvostepenoj komisiji kao posljedica DR-a Chr. PTSP, T 238 B. Skinuto mi je ovlaštenje i "onesposobljen" sam "trajno i u općem smislu". Neki dan sam bio na invaqlidskoj komisiji HZMO-a i vještak veli da mu je jedino umirovit me obzirom na sve viđeno. Pravnica u PU mi veli da bi u mirovinu sa činom Časničkog namjesnika pa mi recite kolika bi mi mogla bit mirovina sa 23 god. staža i kako bi mogao proći kod gospodina "T" obzirom da sam u 6 mjesecu 91 završio srednju školu a psihičkih poremečaja nemam ranije evidentiranih. Hvala !

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Kolega ti je dao dobar odgovor. Ja sam imao situaciju sličnu tvojoj (sti čin kao ti, isti stupanj invalidnosti, 32 godine radnog staža i 14 godina pripadnosti gbr), a dobio sam mirovinu 2902 kn. Ne želim te razočarati ali trebaš računati i na tu mogućnost. Za tvoj čin to je najniža moguća brojka, a najveća koju možeš dobiti je 7500 kn. Sve ti je u rukama HZMO, odnosno gospodina "T".

Želim ti više sreće od one koju sam ja imao. Pozdrav!!!

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija