Jump to content

Hoću presuduuuuuuuuu!


fikus

Preporučene objave

Pa ovo je fakat nevjerojatno! Neki dan sam bio u kancelu suda i pitao: "Da li mogu na moje rješenje staviti pravomoćnost?". Oblio me hladan tuš, kada mi je službenica u kancelu rekla: "Njen odvjetnik je otišao na godišnji odmor i NIJE PREUZEO SUDSKO RJEŠENJE". Evo fakat bi napisao transparent: "HOĆU SUDSKO RJEŠENJE", otišao pred Sabor i opalio tri tjedna štrajka glađu. Ma fakat, nakon više od dvije godine sudskog procesa i skoro pet mjeseci čekanja rješenja, sada je opet zaglavljeno u kancelu suda i čeka se da sutkinja dođe sa godišnjeg odmora i da ososbno preda odvjetniku bivše. Ma koliko se to može više otezati? Zašto baš ja? Zašto ne mogu da uzmem svoje dijete po sudskom rješenju koje to i nije! Ma opet sam u komi! Sutkinja bi trebala doći krajem devetog mjeseca, možda će tada njen odvjetnik otići na bolovanje... i tako do vječnosti, dokle??? Pozdrav!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nešto mi je moja odvjetnica rekla da dolazi tek krajem devetog mjeseca, a da je dala rješenje njenom sudskom pripravniku da mu to rješenje osobno preda. Sada sam totalno zbunjen, jer to je rješenje išlo poštom na njegovu kancelariju i dva puta se vračalo nazad u kancel. Da li ću to rješenje ikada dobiti?? Ja svoj godišnji koristim samo tri tjedna i presretan sam ako i toliko dobijem! HOĆUUUUU SUDSKOOOO RJEŠENJEEEEEEE! Ma kada ću ga dobiti??

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija